Arkiraha

Arkiraha logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.arkiraha.fi

Arkiraha perustiedot

Oletko kuullut sanonnan ”kilpailuta laina”? Jos, olet, niin tähän kannattaa lainavälittäjään kannattaa tutustua. Arkiraha on lainanvälittäjä joka on erikoistunut yksityislainoihin. Arkiraha kilpailuttaa lainat puolestasi ja sen avulla säästät paljon aikaa lainan haku tilanteessa. Kyseinen palvelu on maksuton vertailusivusto, jonka tarjoaa Leadout Oy. Arkiraha lainatuotteet soveltuu pienempään sekä suurempaan rahantarpeeseen. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse erikseen mainita, joten voit käyttää sen vapaasti siihen mihin sitä tarvitset. 

Arkiraha lainat

Arkiraha palvelun kautta on mahdollista hakea vakuudettomasti lainaa 100 eurosta aina 70 000 euroon saakka. Lainassa olevat korot ovat matalia, joten saat edullista lainaa suoraan netistä. Saat yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia suosituimmilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta. Voit vertailla rauhassa jopa kymmenien lainanantajien lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Takaisinmaksuaika lainassa on joustavaa ja sitä on mahdollista saada 1 – 12 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko on alimmillaan vain 4,5 %. 

Kuka voi hakea lainaa

Arkiraha myöntää palvelussaan lainaa vähintään 20 vuotta täyttäneelle hakijalle, jolla ei ole aikaisempia luotto- tai maksuhäiriömerkintöjä. Palvelu vaatii hakijalta myös vähintään 7200 euron vuosituloja ja voi mahdollisesti pyytää erikseen liitteitä tulotodistuksista. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus arkiraha.fi kotisivujen kautta. Voit tunnistautua palveluun helposti pankkitunnuksilla.

2. Varsinaisen hakemuksen tekemiseen menee vain muutamia minuutteja ja  saat alustavan luottopäätöksen yleensä välittömästi.

3. Laina maksetaan tilille yleensä heti luotonantajasta riippuen. Yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tarjoukset

Arkiraha palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Arkiraha yhteystiedot

Arkiraha / Leadout Oy

PL 272, 20101 Turku

[email protected]

Puh. Asiakaspalvelu vain sähköpostitse

www.arkiraha.fi

Avoinna 24/7Oletko 

 

Arkiraha

Arkiraha : Lainaehdot

Määrä 100 - 70 000
Laina-aika 1 - 12 vuotta
Nimelliskorko 4,5 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Arkiraha : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.arkiraha.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite PL 272, 20101 Turku

Arkiraha kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Arkiraha palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi