Kulutusluotto ilman liitteitä

Etsitkö lainapaikkaa, josta voit helposti ja mutkattomasti hakea lainaa ilman vaikeita hakemuksia ja ylimääräisiä liitteitä? Lainan hakeminen on paljon mukavapaa, kun niiden täyttämiseen ei mene ylimääräistä aikaa. Tähän asiaan vaikuttaa se, että hakemuksiin joutuu lisäämään erikseen liitteitä tai muita tietoja. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan kun joutuisit lähettämään esimerkiksi kopion palkkakuitistasi tai muista pyydetyistä liitteistä, niin voisit suoraan todistaa nämä asiat tilitapahtumista tunnistautumalla pankkitunnuksilla. 

Kaikki kulutusluotot ilman liitteitä

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20 %

Maksuaika
3 – 54 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
400 – 3000 €

Korko
19,9  %

Maksuaika
12 – 36 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1000 – 50 000 €

Korko
4.68 – 19.90 %

Maksuaika
6 – 120 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
500 – 70 000€

Korko
4,5 – 20 %

Maksuaika
1 – 15 vuotta

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 2500 €

Korko
3,25 – 3,42 %

Maksuaika
6 – 60 kk

Kokemuksia
Lue lisää

Haluatko lisätietoja valitsemastasi luotonantajasta? Lue lisää kulutusluottovertailusta

Miten käyttää pankkitunnuksia lainan hakemiseen?

 

Kulutusluoton hakeminen pankkitunnuksilla on kokonaisuudessaan todella nopeaa ja yksinkertaista. Kun löydät tarpeisiisi sopivan lainapaikan, josta kulutusluottoa voi hakea ilman liitteitä niin voit suoraan siirtyä palvelun sivuille. 

Kun olet päässyt palvelun sivuille, niin voit helposti kirjautua pankkitunnuksilla varmentamaan henkilöllisyyden. Pankkitunnuksien avulla lainantarjoaja pääsee varmistamaan tilitapahtumien perusteella maksukyvyn.

Mikäli kyseinen palvleuntarjoaja on sitä mieltä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ja maksukykysi on hyvä sekä sinulla on luottotiedot kunnossa, niin sinulle myönnetään laina. Palvelu maksaa ottamasi lainan sille tilille, josta tunnistauduit palveluun. 

Yleisesti ensimmäistä kertaa käyttäessäsi pankkitunnistautumista palveluun, saa rahat tilille jopa alle 15 minuutissa. Tämä on siis nopea ja helppo tapa paikata äkillinen rahantarve. 

Miten haetaan kulutusluottoa ilman liitteitä?

Kulutusluottoa ilman liiteitä on todella yksinkertaista ja helppoa hakea. Sen sijaan, että lähettäisin palkkakuitistasi kopion palveluun, voit nopeammin tilitietojen avulla tunnistautua pankktiunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen vie vain muutaman minuutin, kuin se, että odottelisit palkkakuittien tarkistamista. 

Kulutusluoton hakeminen ilman liitteitä

  1. Valitse lainapaikka, josta on mahdollista hakea kulutusluottoa ilman liitteitä.
  2. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot ja tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla. 
  3. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat sen jälkeen yleensä lainapäätöksen heti. 
  4. Kun päätät hyväksyä lainahakemuksen, saat yleensä rahat käyttöön jo saman päivän aikana, viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 
Tarjouksen saatua, sen voi myös hylätä ilman perusteluita tai ylimääräisiä kustannuksia.
Lainan hakeminen ilman liitteitä on kokonaisuudessaan paljon lyhyempi prosessi kuin se, että joutuisit lähettämään erikseen erilaisia liitteitä tai papereita. 

Kulutusluotto ilman palkkatodistusta

Lainaa on mahdollista saada ilman palkkatodistusta, kunhan olet eläkeläinen, yrittäjä tai sinulla on esittää viimeisen kolmen kuukauden tilitapahtumat. Tilitapahtumien  tai tiliotteiden esittäminen onnistuu helposti pankkitunnuksiel avulla, joten sinun ei erikseen tarvitse kopioida ja lähettää liitteitä. 

Useimpien lainayhtiöiden käytäntöön kuuluu tarkistuttaa asiakkaan koko vuoden tulot. Eläkepäätös on helpompi esittää, sillä se on tietyn määräinen dokumentti, jossa käy ilmi pidemmän ajanjakson tulotiedot. 

Yrittäjien on suositeltavaa toimittaa kolmen kuukauden tiliotteet, mikäli se on mahdollista, sillä niiden tulkitseminen on aina vähän hankalampaa.

Yleisesti kuitenkin on varaa valita lainapaikoista joista voi hakea kulutusluotto ilman palkkatodistusta. Palkkatodistuksen sijasta tulotiedot pystyy helposti todistamaan pankkitunnuksien avulla, joista näkee tilitapahtumat. 

Ferratum logo

Kulutusluottoa 2000 € asti ilman liitteitä

Ⓒ Kulutusluottonetistä.fi 2019 – Hae kulutusluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot