Uudet kulutusluotot

Etsitkö uusimpia palveluita, jotka tarjoavat kulutusluottoja? Uusiempien kulutusluottojen saaminen voi olla jopa helpompaa kuin pidempään lainamarkkinoilla toimineiden tarjoajien kautta. 

Kokosimme sinua varten tälle sivulle kaikki uudet kulutusluotot 2019, se helpottaa löytämään nopeammin omien tarpeiden mukaan sopivimman. 

Listaamme sivustollemme ainoastaan ne lainapaikat, jotka ovat luotettavia, joten jos epäröit hakemista tämän takia, niin se on turhaa. Otimme myös huomioon kaikkien lainapaikkojen korot sekä kulut, joten sinun ei tarvitse erikeen etsiä niitä vaan näät ne suoraan lainapaikan vierestä. 

Löydä alapuolelta sopivin uusi kulutuluotto ja hae lainaa heti tilillesi. 

Kaikki uudet kulutusluotot

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20 %

Maksuaika
3 – 54 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
500 – 10 000 €

Korko
11 – 20 %

Maksuaika
3 – 60 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1000  – 10 000 €

Korko
13,9 – 19,9 %

Maksuaika
12 – 80 kk

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1000 – 50 000 €

Korko
4,99 – 19,9 %

Maksuaika
Joustava

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
500 – 70 000€

Korko
4,5 – 20 %

Maksuaika
1 – 15 vuotta

Kokemuksia
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 2500 €

Korko
3,25 – 3,42 %

Maksuaika
6 – 60 kk

Kokemuksia
Lue lisää

Haluatko lisätietoja valitsemastasi luotonantajasta? Lue lisää kulutusluottovertailusta

Miten usein uusia kulutusluottoja tulee?

Nykyään vuonna 2019 ei tule uusia lainapalveluita niin nopeasti kuin ennen. Tämä johtuu taas kiristelyistä, jota Suomessa lisätään ja tullaan lisäämään. vaikka uusia lainapalveluita ei tule niin paljon kuni aikasemmin niin sitäkin enemmän jo lainamarkkinoilla pysyneiltä palveluilta tulee uudistuksia sekä tarjouksia. 

Uusia lainoja markkinoille tulee kuitenkin ulkomailta, kuten Komplett Bank ja Instabank. Vaikka uusien säännösten ja kiristysten myötä lainatuotteita voi vähentyä, niin se vain parantaa nykyisten olemassa olevien tuotteiden etuutta. 

Miten hakea uusimpia kulutusluottoja?

Uusien kulutusluottojen hakemisessa ei ole mitään eroa vanhoihin. Paitsi tarjoukset jos niistä on voimassa, me kulutusluottonetistä.fi sivustolla etsimme ne puolestasi. Muista kuitenkin tehdä nämä asiat lainan ottamisessa. Tutustu lainaehtoihin sekä muihin seikkoihin tarkasti ja harkitusti ennen kuin päätät ottaa lainaa. 

Näin haet uutta kulutusluottoa

  1. Löydä ensin uusi kulutusluotto ja siirry eteenpäin. 
  2. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt tiedot, usein tämä vie vain muutaman minuutin.
  3. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat tarjouksen yleensä heti. 
  4. Kun päätät hyväksyä saamasi tarjouksen rahat tulevat tilillesi joko saman päivän aikana kuitenkin viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 
Tarjouksen hyväksyminen ei ole välttämätöntä, voit myös hylätä päätöksen ilman lisäkuluja tai muita seuraamuksia. 
Uusien kulutusluottojen hakemisprosessissa ei ole eroavaisuuksia jo markkinoilla olleisiin kulutusluottoihin. 

Miksi valita uusi kulutusluotto?

Kulutusluotto on yksi suosituimmista lainatuotteista mitä markkinoilla esiintyy. Uusissa kulutusluotoissa ei ole isoja eroavaisuuksia nykyisiin jo olemassa oleviin. Ainoastaan positiivisena eroavaisuutena nähdään isompi mahdollisuus saada lainaa. 

Useimmat syyt 

  • Helppous – Joskus uudemmat kulutusluotot ovat selkeämmin esillä ja hakijan on suurempi mahdollisuus saada kyseisestä lainapaikasta lainaa. 
  • Lainanhakuprosessi ei eroa nykyisistä olemassa olevista kulutusluotoista –  Lainanhakuprosessissa ei ole mitään eroa aikaisempiin verrattuna. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja nopeaa. 
  •  Ei ylimääräisiä kustannuksia tai piilokuluja –  Niinkuin ei aikasemmissakaan kulutusluotoissa ollut piilokuluja, ei myöskään uusimmissa niitä ole. 
  • Nopeus ja mutkattomuus – Uusimpien lainapaikkojen hakeminen on helppoa sekä nopeaa eikä niihin aina vaadita vaikeita ja mutkattomia hakemuksia johon pitää lisätä erilaisia liitteitä. 
  • Paikkaamaan äkillinen rahantarve – Kulutusluotto on nimensä mukaan kuluttamista varten, joten se on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin menoihin tai harkittuun suunnitelmiin kuten lomamatkaan tai asunnon remontoimiseen.

Ⓒ Kulutusluottonetistä.fi 2019 – Hae kulutusluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot