Koroton kulutusluotto

Etsitkö korotonta kulutusluottoa? Siinä tapauksessa olet päätynyt juuri oikealle sivulle! Helpotimme korottoman lainan löytämistä listaamalla tälle sivulle kaikki ne lainapaikat, josta sitä on mahdollista hakea. 

Ennen korottoman lainan löytämistä kannattaa tehdä lainavertailu, sillä voi säästää monia satoja euroja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että isoimman säästön tekee siinä kun löytää lainan joka ei sisällä kuluja. Suurin osa listatuista paikoista tarjoaa korotonta lainaa vain palvelun uusille käyttäjille, mutta muutamasta paikasta on myös mahdollista hakea kulutonta ja korotonta maksuaikaa. 

Tee helppo ja nopea vertailu ja hae oma koroton kulutusluotto jo tänään! Voitko saada korotonta kulutusluottoa? Jos et ole varma asiasta, voit pyytää maksuttoman lainatarjoukse, mikä ei sido sinua vielä lainan ottamisee. 

Tästä korottomat kulutusluotot

5/5

Lainasumma
1 – 2000 €

Korko
0 – 20 %

Maksuaika
1 kk

Kokemuksia
Lue lisää

Haluatko lisätietoja valitsemastasi luotonantajasta? Lue lisää kulutusluottovertailusta

Kuka voi hakea korotonta kulutusluottoa? 

Korotonta kulutusluottoa voi hakea henkilö, ketä täyttää lainapalveluiden vaatimat kriteerit ja ei ole aikaisemmin kyseistä palvelua käyttänyt. Tarjoukset korottomista lainoista koskee yleensä palvelun uusia käyttäjiä, mutta kuitenkin nykyisillekkin asiakkaille on hyviä tarjouksia. 

Koroton laina on yleensä uuden asiakkaan etu, jolla halutaan tutustuttaa asiakas ensin kyseiseen palveluun. Uuden asiakkaan etu on riskitön, sillä siinä maksetaan takaisin se mitä on lainattu. 

Miten korotonta kulutusluottoa haetaan?

Korottoman kulutusluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja rahat tulevat tilille yleensä saman päivän aikana. 

Muista nämä seikat hakiessasi korotonta kulutusluottoa

  1. Valitse ensin lainapaikka, jolta on mahdollista hakea korotonta lainaa. 
  2. Siirry täyttämään lainahakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
  3. Lähetettyäsi lainahakemukse, saat lainapäätöksen välittömästi.
  4. Hyväksyessäsi lainahakemuksen rahat maksetaan tilillesi yleensä saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 
Voit myös hylätä lainahakemuksen ilman ylimääräisiä kuluja. Näin voit siirtyä katsomaan muita vaihtoehtoja. 
Teimme lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa. Kunhan muistat tehdä nämä muutamat kohdat oikein niin pääset toteuttamaan suunnitelmasi.

Kuinka pitkä maksuaika korottomissa kulutusluotoissa on?

Yleisin maksuaika mitä korottomissa lainoissa on 1 kuukausi. Joissakin tapauksissa niinkuin esimerkiksi joustoluotoissa voi hyödyntää osamaksumahdollisuutta. 

Tämän avulla ensimmäiseen maksuerään ei tule korkoja tai kuluja, mutta sen jälkeen ne kerääntyvät hinnaston mukaan.

Hakiessa korotonta lainaa lainapalvelut myöntävät asiakkailleen vain yhden lainan, joka ei sisällä korkoja. Siispä melkein aina koroton laina on tarjolla uusille asiakkaille.

Tästä syystä kannattaa valita lainapaikka, josta et ole vielä hyödyntänyt uuden asiakkaan etua. Joten jos etsinnässä on alle 1000 euron laina, niin on suositeltavaa etsiä lainapaikka josta pystyy hyödyntämään tämän edun.

Ferratum logo

Kuluton ja koroton 2000 € asti! 

Ⓒ Kulutusluottonetistä.fi 2019 – Hae kulutusluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot