Credento

Credento logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.credento.fi

Credento perustiedot

Credento tarjoaa lainaa, jolla saat palaset paikoilleen. Credento-lainan luotonantajana toimii TF Bank AB, Suomen sivuliike. Kyseinen pankki on toiminut jo vuodesta 1987 alkaen ja sen pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa. Suomen markkinoilla toimintaa on ollut vuodesta 1999 ja sivuliike avasi ovensa vuoden 2014 alussa. TF Bank on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankkiosakeyhtiö, jolla on lupa harjoittaa pankkiliiketoimintalain nojalla harjoittaa liiketoimintaa pankkialalla. Kyseisen pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. 

Credento lainat

Credento tarjoaa vakuudetonta lainaa 2500 – 10 000 euroa. Lainaan on mahdollista saada jopa 8 vuoden maksuaika. Lainalle ei tarvitse erikseen määritellä käyttötarkoitusta, vaan sen voi käyttää mihin vaan. Credenton tarjoamissa lainoissa on mahdollisuus lyhentää laina etuajassa ilman lisäkuluja sekä mahdollista pitää jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Credentolla on mahdollisuus myös lainaturvaan, joka takaa ikävät yllätykset joita elämässä voi tulla. 

Kuka voi hakea lainaa

 

Credento palvelun kautta voi hakea lainaa vähintään 22 vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Aikaisempia tai nykyisiä maksu- tai luottohäiriömerkintöjä ei hyväksytä. Hakijan osoitetiedot pitää olla vakituisesti Suomessa.  

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus credento.fi kotisivujen kautta. Valitse etusivulta itsellesi sopiva lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen sinut ohjataan varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen.

2. Saat alustavan lainapäätöksen heti. Jos päätät hyväksyä ja allekirjoittaa lainasopimuksen, voit tehdä sen helposti verkkopankkitunnuksilla. 

3. Laina maksetaan tilille yleensä heti luotonantajasta riippuen. Yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tarjoukset

Credento palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Credento yhteystiedot

Credento / TF Bank AB, Suomen sivuliike

PL 5600 Helsinki

[email protected]

Puh. 020690681

www.credento.fi

Avoinna Ma-Pe  8.00 – 16.0

 

Credento

Credento : Lainaehdot

Määrä 2500 - 10 000
Laina-aika 2 - 8 vuotta
Nimelliskorko 7,99 - 19,88 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 22 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Credento : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.credento.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite PL 5600, 00002 Helsinki

Credento kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Credento palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi