Easycredit

Easycredit logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.easycredit.fi

Easycredit perustiedot

Easycredit on palvellut lainamarkkinoilla pohjoismaalaisia asiakkaita jo vuodesta 2006 lähtien. Easycredit tarjoaa Suomessa lainoja pitkällä maksuajalla sekä pienillä lyhennyserillä. Yhritykselle asiakkaitten tyytyväisyys on ykkös asia ja sitä he pyrkivät parantamaan jatkuvasti. Easyvredit ja Credigo ovat Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimiä ja heidän nimissään he myöntävät asiakkaille edullisia lainoja ilman vakuuksia. Northmill on ruotsalaisen Northmill Bank AB:n omistuksessa. Kyseinen yritys on Ruotsin Finanssivalvonnan lisensoima pankki. Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on rekisteröity Aluehallintovirastoon ja se noudattaa Suomessa säädettyjä velvotteita ja lakeja. 

Easycredit lainat

Easycredit myöntää lainaa 500 eurosta jopa 5000 euroon saakka. Lainaa on mahdollista lyhentää pienemmissä kuukausierissä, jotka määräytyvät aina lainasumman mukaan. Palvelun tarjoamat lainat ovat täysin vakuudettomia eikä niihin vaadita erikseen takaajia. Easycreditin lainoissa korko on 19,95 %. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa, jonka jälkeen hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat maksetaan tilille jopa 15 minuutissa. Palvelun lainoissa takaisinmaksuaika on 2 – 10 vuotta. 

Kuka voi hakea lainaa

Easycredit palvelua voi käyttää 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä. Lainanhakijalla tukee olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus easycredit.fi kotisivujen kautta. Voit tunnistautua palveluun helposti pankkitunnuksilla.Täytä maksuttomaan lainahakemukseen lainasumma sekä muut pyydetyt tiedot. 

2. Lainahakemus käsitellään hakijan tietojen mukaan henkilökohtaisesti, joten Easycredit tarkistaa hakijan tulot sekä riittävän maksukyvyn. Saat alustavan lainapäätöksen heti. 

3. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille jopa 15 minuutissa, viimeistään kuitenkin saman päivän aikana. 

Tarjoukset

Easycredit palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Easycredit yhteystiedot

Easycredit

Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki

[email protected]

Puh. 0931585983

www.easycredit.fi

Avoinna Ma-Pe 09.00 – 20.00

La klo 09.00 – 16.30, su suljettu

Easycredit

Easycredit : Lainaehdot

Määrä 500 - 5000
Laina-aika 2 - 10 vuotta
Nimelliskorko 19,95 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Easycredit : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.easycredit.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki

Easycredit kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Easycredit palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi