Etua.fi

Etua.fi logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.etua.fi

Etua.fi perustiedot

 Etua.fi on toiminut Suomessa pisimpään lainojenvertailupalveluna. Se on perustettu vuonna 2008. Etua Oy on suomalainen osakeyhtö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Etua.fi palvelulle on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Yritys on saanut myös Suomen Asiakastieto palvelulta Suomen Vahvimmat serfitikaatin. Kyseinen tunnust myönnetään vain 12 % suomalaisista yrityksistä. Etua.fi tekee tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja näin ollen he pystyvät tarjoamaan markkinoiden parhaimpia tuotteita kuluttajille.

Etua.fi lainat

 

Etua.fi palvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euroa ilman erillisiä takaajia. Yhdellä hakemuksella tavoitat tämän hetken parhaimmat pankit ja rahoitusyhtiöt. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu täysin verkossa eikä se vie kuin muutaman minuutin. Voit kilpailuttaa itsellesi edullisimman kulutusluoton suoraan Etua.fi verkkosivujen kautta. Palvelun kautta on mahdollista yhdistellä pienemmät lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi sekä verkkosivuston kautta voit hakea asuntolainatarjousta tai kilpailuttaa nykyisen lainasi.

Kuka voi hakea lainaa

Etua.fi palvelua voi käyttää vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakemusta tehdessä tulot tulee olla vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja. Henkilön pitää olla hoitanut raha-asiansa moitteetomasti ilman maksu- tai luottohäiriömerkintöjä. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry etua.fi verkkosivjen etusivulle ja valitse itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen sinut ohjataan varsinaiseen lainahakemukseen, johon kaikki pyydetyt tiedot tulee täyttää tarkasti. 

2. Kun olet tehnyt hakemuksen, voit siirtyä Etua Online-palveluun, josta näet suoraan kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Lainapäätöksen saa muutaman minuutin jälkeen hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit vertailla rauhassa saamiasi tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. 

3. Voit hyväksyä ja allekirjoittaa lainasopimuksen  verkkopankkitunnksilla. Nopeimmillaan voit saada rahat tilillesi saman päivän aikana. Viimeistään kuitenkin seuraavana päivänä.

Tarjoukset

Etua.fi palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Etua.fi yhteystiedot

Etua Oy 

Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki

[email protected]

Puh. 09 23163611

www.etua.fi

Avoinna Ma-Pe 10.00 – 15.00

 

Etua.fi

Etua.fi : Lainaehdot

Määrä 500 - 50 000
Laina-aika 1 - 15 vuotta
Nimelliskorko 4,68 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Etua.fi : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.etua.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki

Etua.fi kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Etua.fi palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi