Ferratum

Ferratum logo
5/5

100 % suomalainen palveluntarjoaja! 

Edullista lainaa 100 – 2000 €

Ferratum tiedot

Ferratum on 100 % suomalainen palvelu, joka tarjoaa asiakkaille nopeaa ja helppokäyttöistä rahoitusvaihtoehtoa. Heillä on monien vuosien vankka kokemus hakijan näkökulmasta sekä muista tärkeistä asioista. Ferratumin tarkouituksena on tarjoa asiakaslähtöistä lainaa edullisesti. Heidän tarkouituksenaan on tarjoa taloudellista apua edullisilla rahoitusratkaisuilla kaikkiin elämäntilanteisiin. Ferratum on luotettava, sillä se on palvellut jo yli kahta miljoonaa asiakasta 25 eri maassa. Ferratum –  Lainaa arjen yllättäviin menoihin.

Tärkeimmät perustiedot

  • Haettava lainasumma: 100 – 2000 €
  • Takaisinmaksuaika: 3 – 54 kuukautta
  •  Maksetaan tilille: Heti
  • Palvelun ikäraja: 21 vuotta

Yleinen arvostelu

Käyttäjien arvosana:
5/5

Ferratum tunnetaan luotettavuudesta, joka tarjoaa asiakkailleen joustavasti lainaa kaikkiin tilanteisiin. Lainatuotteena toimii tililuotto, josta voi nostaa rahaa tililleen oman tarpeen mukaan aina tarvittaessa. Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille kuluttoman ja korottoman lainan 30 vuorokauden ajaksi. 

Kuka voi hakea lainaa Ferratum palvelusta?

Lainan hakeminen vaatii 21 vuoden iän sekä vakituisen osoitteen Suomessa. Hakijan talous tulisi olla hyvässä kunnossa eikä aiempia maksuhäiriömerkintöjä. 

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen onnistuu Ferratum verkkosivuilla helpolla ja ilmaisella lainahakemuksella, siirry hakemuksen täyttämiseen sinisestä napista. Täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen lainapäätöksen saa heti. Jos lainahakemus hyväksytään niin laina maksetaan tilille heti. Ensimmäisen noston voi tehdä 07.00 – 23.00 väliseän aikana, tämän jälkeen nostoja voi tehdä 24/7.

Lainan takaisinmaksu ja ehdot

Palvelun tarjoama takaisinmaksu on todella joustava ja se sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista saada 3-54 kuukautta riippuen lainaamasta summasta. Jos olet ensilainan hakija ja lunastat tarjouksen niin tulee sinun maksaa laina takaisin 30 vuorokauden kuluessa muuten lainan kustannukset palautuvat hinnaston mukaiseksi. 

Onko eräpäivää mahdollista siirtää?

On! Kunhan olet Ferratum joustava asiakkaana, voit siirtää eräpäivää kun sen tarve tulee. Kun tarvitset eräpäivän siirtoa, niin on suositeltavaa olla yhteydessä suoraan Ferratumin asiakaspalveluun. Katso tarkemmat tiedot edräpäivän siirroista Ferratumin kotisivuilta.

Yhteystiedot:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8.00 – 20.00
La – Su: 09.00 – 17.00

Puh: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Ferratum logo

Käytä tarjous ja saat 2000 € ilmaisen ensilainan jopa 30 vrk

Ⓒ Kulutusluottonetistä.fi 2019 – Hae kulutusluottoa netistä heti tilille Käyttöehdot