Käyttöraha

Käyttöraha logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.käyttöraha.fi

Käyttöraha perustiedot

Käyttöraha toimii yhteistyössä Komplett Bankin kanssa. Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita. Komplett Bank on perustettu 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla. Käyttöraha sivuston toimintaa valvoo Suomessa Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Sivustoa Suomessa pyörittää Draivi Media Oy. 

Käyttöraha lainat

Käyttöraha tarjoaa vakuudetonta lainaa 1000 eurosta 50 000 euroon saakka. Käyttörahan lainoissa ei ole erikseen määrätty takaisinmaksuaikaa vaan se on joustava joten se on hyvä vaihtoehto eri tilanteisiin. Luottotililtä on mahdollista nostaa lainaa aina omien tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtona on myös lyhentää lainastasi ainoastaan vain korko ja tilinhoitomaksut. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa maksuttomasti eikä se itsessään sido vielä lainan ottamiseen. Vasta kun lainasopimus hyväksytään ja allekirjoitetaan tarkoittaa se lainaan sitoutumista. Lainoissa nimelliskorko on väliltä 4,9% – 19,9 %.

Kuka voi hakea lainaa

Käyttöraha palvelusta on mahdollista hakea lainaa vähintään 23 vuotiaan henkilön. Hakijan tulot tulee olla säännölliset sekä maksu- tai luottohäiriömerkintöjä ei hyväksytä. Hakiessasi lainaa kyseisestä palvelusta vaaditaan, että henkilö on asunut pysyvästi Suomessa viimeisen 36 kuukauden ajan. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus Käyttöraha kotisivujen kautta. Etusivulta olevasta hakemuksesta voit valita itsellesi sopivimman lainasumman, tämän jälkeen sinut ohjataan täyttämään  varsinainen hakemus. 

2. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen saat lainatarjouksen suoraan ruudullesi. Jos päätät hyväksyä tarjouksen voit tehdä sen helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

3. Saat luottotilisi auki ja voit tehdä nostoja niin paljon kuin haluat luottorajan puitteissa. Nostoja on mahdollista tehdä myös viikonloppuisin. 

Tarjoukset

Käyttöraha palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Käyttöraha yhteystiedot

Käyttöraha / Draivi Media Oy

Alvar Aallon Katu 5B LT1, 00100 Helsinki

[email protected]

www.käyttöraha.fi

Avoinna 24/7

 

Käyttöraha

Käyttöraha : Lainaehdot

Määrä 1000 - 50 000
Laina-aika Joustava
Nimelliskorko 4,9 - 19,9 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 23 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Käyttöraha : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.käyttöraha.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Alvar Aallon Katu 5 B LT1, 00100 Helsinki

Käyttöraha kokemuksia

Kerro kokemuksestasi käyttöraha palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi