Lainaamo

Lainaamo logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.lainaamo.fi

Lainaamo perustiedot

Lainaamo Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka tuotteina toimii erilaiset kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamo pitää itseään erityisrahoitusyhtiönä koska tuotetarjonnan lisäksi heidän lähestymintapansa on rahoitusliiketoiminta. Lainaamo Oy on Aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin rekisteröity suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö. Lainaamo on palvellut jo yli 70 000 suomalaista heidän yksilöllisissä rahoitustarpeissaa.

 

Lainaamo lainat

Lainaamo tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 500 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Palvelun tarjoamissa lainoissa on joustava takaisinmaksuaika 2 vuodesta 10 vuoteen asti. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa Lainaamon omien sivujen kautta maksuttomalla hakemuksella. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätöksen saa välittömästi. Lainaamo on vastuullinen luotonantaja, joten he varmistavat aina jokaisen hakijan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan myöntämistä. Palvelun tarjoamissa lainoissa on kohtuulliset sekä kiinteät korot alkaen 5 %. 

Kuka voi hakea lainaa

Lainaamon kautta voi hakea lainaa vakituisesti Suomessa asuva vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus Lainaamo kotisivujen kautta. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika, tämän jälkeen sinut ohjataan varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. 

2. Lainaamo arvioi maksukykysi tietojesi perusteella. Tämän jälkeen saat yksilöllisen ja henkilökohtaisen tarjouksen. Kun päätät hyväksyä lainahakemuksen, sinun tulee toimittaa palveluntarjoajalle kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkepäätöksestä. 

3. Laina maksetaan tilille yleensä heti luotonantajasta riippuen. Yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tarjoukset

Lainaamo palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Lainaamo yhteystiedot

Lainaamo Oy

Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

[email protected]

Puh. 0757568601

www.lainaamo.fi

Avoinna Ma-Pe 09.00 – 17.00

La & Su suljettu

 

Lainaamo

Lainaamo : Lainaehdot

Määrä 500 - 20 000
Laina-aika 24 - 120 kuukautta
Nimelliskorko 5 - 18 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Lainaamo : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.lainaamo.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

Lainaamo kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Lainaamo palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi