Lainamaailma.fi

Lainamaailma.fi logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.lainamaailma.fi

Lainamaailma.fi perustiedot

 

Lainamaailma.fi on maksuton lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Palvelu tekee tiivistä yhteistyötä jopa 20 eri pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa. Lainamaailma.fi palvelun omistaa Eone Oy, jolla on vankka kokemusta alalta. Palvelun yhteistyökumppanien avulla he löytävät sinulle edullisen lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Lainamaailma online-palvelu tarjoaa lainahakemukset tarkastelemisen sekä käsittelyt. 

Lainamaailma.fi lainat

 

Lainamaailma.fi tarjoaa edullista lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Saat lainasi vakuudettomasti ilman erillisiä takauksia. Palvelun avulla voit kilpailuttaa lainasi useammalla rahoitusyhtiöllä ja voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 25 lainatarjousta. Pääset kirjautumaan Lainamaailma Online-palveluun, jossa on mahdollista nähdä reaaliaikaisesti kaikki lainatarjouksesi ja lainanmyöntäjät. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä lainahakemuksen tekeminen sido vielä lainan ottamiseen. Lainamaailma.fi palvelua voi käyttää myös lainojen yhdistämisessä. 

Kuka voi hakea lainaa

Lainamaailma.fi palvelua voi käyttää vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jonka vuositulot ovat yli 7200 euroa. Hakijalla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakemusta tehdessä maksuhäiriömerkintöjä ei hyväksytä. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus lainamaailma.fi kotisivujen kautta. Valitse ensin etusivulta itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen siirryt varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen. 

2. Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot tarkasti. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, näet saamasi lainatarjoukset suoraan online palvelun kautta. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. Olet sitoutunut lainan ottamiseen vasta kun päätät hyväksyä ja allekirjoittaa lainatarjouksen. 

3. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat usein jopa saman päivän aikana ilmoittamallesi tilille. 

Tarjoukset

Lainamaailma.fi palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Lainamaailma.fi yhteystiedot

Lainamaailma.fi / Eone Oy

Kalevantie 7 C, 33100 Tampere

[email protected]

Puh. 09 23113620

www.lainamaailma.fi

Avoinna Ma-To 09.30 – 16.30, Pe 9.30 – 15.00

 

Lainamaailma.fi

Lainamaailma.fi : Lainaehdot

Määrä 500 - 50 000
Laina-aika 36 - 180 kuukautta
Nimelliskorko 7,99 - 19,99 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 23 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Lainamaailma.fi : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.lainamaailma.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Kalevantie 7 C, 33100 Tampere

Lainamaailma.fi kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Lainamaailma.fi palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi