Lendo

5
5/5

lendon perusvaatimukset

Etkö täytä vaatimuksia? Etsi toinen luotonantaja

Esimerkki

10 000 € laina 6,48% todellisella vuosikorolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla maksaa 11 681€ eli 195,00€ kuukaudessa. Tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä ihme on Lendo?

Lendo on sanojensa mukaan pohjoismaiden johtavin lainanvälittäjä. Se on osa suurta schibsted-kosnernia, joka on pohjoismaiden suurin mediakonserni (omistaa myös hintaopas.fi sivuston).

Lendo on ollut toiminnassa lainapalveluna jo vuodesta 2014 lähtien. Palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi siten, että tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja rahalaitoksia.

Todellisuudessa lähetät lainahakemuksen Lendolle, joka toimittaa sen eteenpäin. Vastauksena saat räätälöidyt lainatarjoukset eteesi vertailtavaksi ja voit yhdellä klikkauksella siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen.

Kaikki saamasi tarjoukset ovat lainalupauksia, mutta ne eivät sido sinua ottamaan lainaa.

Lendon kautta haetut lainat

Lendon kautta haetut lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Lendo ei itse myönnä lainoja vaan toimii ainoastaan kuluttajan ja luotonantajien välisenä apumiehenä toimittaen hakemukset eteenpäin.

Lainan hakemiselle ei vaadita erikseen takaajia tai vakuuksia.

Lainojen takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta ja lainasummaksi on mahdollista valita mitä tahansa 500 ja 60 000 euron väliltä.

Koska lainahakemuksen tekeminen ei itsessään sido vielä mihinkään, voit helposti rauhassa tutustua kotonasi saamiisi tarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Kuka voi hakea lainaa Lendon avulla?

Lendon vaatimukset määräytyvät luotonantajien vaatimusten mukaan. Koska mukana on suuri määrä luottolaitoksia, on mahdollista, että saat hyvin todennäköisesti useamman kuin yhden lainatarjouksen.

Lendon lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta, koska kaikki palvelussa yhteistyökumppaneina mukana olevat luotonantajat vaativat vähintään 20 vuoden ikärajaa.

Muita vaatimuksia ovat Suomen kansalaisuus tai (asunut vähintään 36kk Suomessa). Palvelun käyttö myös edellyttää vakituisia tuloja ja sen, että hakijalla ei saa olla voimassa olevia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä.

Näin haet lainaa turvallisesti

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on simppeli prosessi, joka yksinkertaisimmillaan menee näin:

Siirry täyttämään maksuton lainahakemus Lendon kotisivujen kautta. Voit tunnistautua palveluun helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Saat alustavan luottopäätöksen yleensä välittömästi. (Saat tietää oletko oikeutettu saamaan lainaa ylipäänsä)

Allekirjoita lainasopimus ja laina maksetaan tilille luotonantajasta tai pankista riippuen yleensä heti kättelyssä tai saman päivän aikana.

Lendon ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu

Lendo pitää huolen, että se löytyy Trustpilotin lähes korkeimmalla mahdollisella arvosanalla varustettuna. Jo tästä tietää, että yritys on panostanut merkittävästi kuluttajaystävällisyyteen ja etenkin asiakaspalveluun, jonka tavoittaa lähes mitä tahansa kautta heti (sähköposti, puhelin tai chat).

Lendosta löytyy siis runsaasti positiivisia kokemuksia, jotka kertovat palvelun toimivuudesta. Asiakkaat saavat siis ratkaisun ongelmaansa.

Lisäksi sivuilta löytyy usein kysyttyä -osio, josta löytyy usein vastaukset ennen kuin ehdit niitä kysyä.

Tiedot Lendon lainapalvelusta

Lendo Oy

Keskuskatu 1B, 00101 Helsinki

[email protected]

www.lendo.fi

Avoinna Ma – Pe 8.00 – 17.00

Usein kysyttyä Lendosta

Hyväksyykö Lendo maksuhäiriömerkinnät?

Valitettavasti Suomessa yksikään luotonantaja ei voi lainata rahaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Koska Lendo maksaa haetut lainat?

Lendoei voi vaikuttaa lainojen maksuaiktauluihin, vaan valittu yhteistyökumppani maksaa lainat heti kun sopimus on tehty.

Kuinka paljon lainaa voi hakea Lendolta?

Lendo tarjoaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000€.

Kuinka monta yhteistyökumppania Lendolla on?

Tällä hetkellä Lendolla on tasan 22 yhteistyökumppania, joiden joukossa on digipankkeja, rahoituslaitoksia ja perinteisiä pankkeja.

Mitä lainoja Lendo vertailee?

Lendo vertailee mitä tahansa lainoja mihin tahansa tarpeeseen. Voit koska tahansa pyytää lainatarjoukset, kun rahoituksen tarve iskee.

Onko Lendo hyvä palvelu?

Me voimme ehdottomasti suositella Lendon maksutonta lainojen kilpailutus palvelua ja uskomme, että niin monet muutkin asiakkaat.

Kulutusluottonetistä.fi