My Lender

My Lender logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.mylender.fi

My Lender perustiedot

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen arkea helpottavia rahoituspalveluja nopeasti ja mutkattomasti. Lender Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotoantajarekisteriin. Yhtiöllä on tarjota kolme erilaista lainatuotetta:Omaraha, Omalaina ja Yhdistelylaina. My Lender tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille. 

My Lender lainat

My Lender tarjoaa kuluttajille vakuudettomia lainoja 500 eurosta jopa 30 000 euroon saakka. Palvelussa on kolme eri lainatuotetta:Omaraha, Omalaina ja Yhdistelylaina. Omaraha on tarkoitettu pieneen tilapäiseen rahantarpeeseen ja sitä voi hakea 500 – 1900 euroa 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Omalaina on taas tarkoitettu suurempaan hankinteen ja sitä voi hakea 2000 – 30 000 euroa valitulla takaisinmaksuajalla (pisimmillään 12 vuotta). Yhsitelylainalla asiakkaalla on mahdollisuus yhdistää tämän hetken useat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla jää enemmän kuukaudessa rahaa käytettäväksi. 

Kuka voi hakea lainaa

My Lender palvelua voi käyttää vähintään 26 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti eikä maksuhäiriömerkintöjä hyväksytä. Lainaa hakiessa pitää olla työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen sekä bruttotulot (ennen veroja) ovat vähintään 1000 euroa. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus Myl Lender kotisivujen kautta. Valitse etuvisulta olevasta lainalaskurista itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen siirry virallisen lainahakemuksen täyttämiseen. 

2. Kun olet täyttänyt hakemuksessa pyydetyt kohdat ja lähettänyt sen eteenpäin voi kyseinen palvelu pyytää lähettämään kopiot viimeisimmistä palkkakuiteista. Saat alustavan lainapäätöksen heti. 

3. Saatuasi lainatarjouksen voit rauhassa tutustua siihen ja jos päätät hyväksyä sekä allekirjoittaa sen saat rahat tilillesi saman päivän aikana. 

Tarjoukset

My Lender palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

My Lender yhteystiedot

My Lender Oy

PL 149, 00131 Helsinki

[email protected]

Puh. 080092202

www.mylender.fi

Avoinna arkisin 09.00 – 16.00

 

My Lender

My Lender : Lainaehdot

Määrä 500 - 30 000
Laina-aika 1 - 12 vuotta
Nimelliskorko 12,9 - 19,9 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 26 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

My Lender : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.mylender.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite PL 149, 00131 Helsinki

My Lender kokemuksia

Kerro kokemuksestasi My Lender palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi