Omalaina

5
5/5

Omalainan perusvaatimukset

Etkö täytä vaatimuksia? Etsi toinen luotonantaja

Esimerkki

10 000 € laina 6,26% todellisella vuosikorkolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla maksaa 11 623€ eli 193,71€ kuukaudessa. Tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5%..

Nopea silmäys Omalainan lainapalveluun

Omalaina on helppo tapa selvittää mikä pankki tai rahalaitos tarjoaa alhaisinta mahdollista korkoa. Koska tarjoukset saa heti on erilaisten lainojen vertaileminen helppoa ja nopeaa.

Palvelun avulla on helposti mahdollista laskea alustava hinta ja takaisinmaksuaika tarvittavalle lainalle. Näin on helppo punnita tulevia lyhennyksiä.

Monet Omalainan asiakkaat ihmettelevät miten palvelu voi olla ilmainen, mutta todellisuudessa palvelu on ilmainen vain lainanhakijoille. Luotonantajat eli Omalainan yhteistyökumppanit joutuvat maksamaan palkkion välitetystä lainasta.

Suomessa laki pakottaa luotonantajia tarkistamaan asiakkaan maksukyvyn tarkkaan johon luonnollisesti kuuluu myös luottotietojen tarkistaminen, joten Omalaina tarkistaa asikkaidensa luottotiedot ennen lainahakemuksen hyäksymistä.

Omalaina tarjoaa apua myös ylivelkaantumisen vaarassa oleville tai muuten vain kulujaan kilpailuttaville asiakkaille esimerkiksi yhdistelylainan avulla. Voit vaihtaa aikaisemmat kalliit osamaksut ja muut velat yhdeksi isoksi lainaksi, joka on edullisempi kuin aikaisemmat velat yhteensä.

Omalainan lainahakemus

Omalainan kautta lähetetyt lainahakemukset eivät vaadi erillistä tunnistautumista. Tunnistautuminen tarvitaan vasta, kun lainanhakija on tekemässä lopullista luottosopimusta valitun luotonantajan kanssa.

Saat heti useita lainatarjouksia, jotka ovat voimassa 30 päivää hakemuksen jättämisen jälkeen. Näin voit rauhassa harkita vaihtoehtojasi. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, eli voit vapaasti myös hylätä ne.

Omalainan korot ja palkkiot

Omalaina ei voi itse vaikuttaa palvelunsa kautta tarjottujen lainojen korkoihin tai kustannuksiin. Jokainen luotonantaja määrittelee itse omalle lainatarjoukselleen sopivan koron ja muut kustannukset. Tarkista aina ennen varsinaista luottosopimusta: voimassa olevat korot, hallinointipalkkiot tai muut lainasta aiheutuvat kulut.

Jos taustasi ovat kunnossa, saat todennäköisesti aina edullisimman lainan Omalainan palvelusta.

Omalaina lainojen ulosmaksut

Aina, kun lainanhakija päättää hakea lainaa verkosta yksityisiltä rahoituslaitoksilta on lainalla yleensä kiire. Omalaina on erinomainen vaihtoehto nopeaan rahantarpeeseen, kun halutaan välttyä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Omalainan kautta on mahdollista saada lainaa omalle tilille jopa 15 minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä.

Omalaina asiakaspalvelu

Omalaina on nykyään panostanut myös asiakaspalveluun, sillä tarjoilla on nyt myös puhelimella toimivaa asiakasneuvontaa, chat sekä sähköpostimahdollisuus. Asiakaspalvelu on ystävällinen, vastaa nopeasti ja ratkaisee tyypillisimmät lainanhakuun liittyvät ongelmat.

Tiedot Omalaina -palvelusta

Sambla Group Oy

www.omalaina.fi

[email protected]

09-42550540

Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki

Usein kysyttyä Omalainasta

Hyväksyykö Omalaina maksuhäiriömerkinnät?

Valitettavasti Suomessa yksikään luotonantaja ei voi lainata rahaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Koska Omalaina maksaa haetut lainat?

Omalaina ei voi vaikuttaa lainojen maksuaiktauluihin, vaan valittu yhteistyökumppani maksaa lainat heti kun sopimus on tehty.

Kuinka paljon lainaa voi hakea Omalainalta?

Omalaina tarjoaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000€.

Kuinka monta yhteistyökumppania Omalainalla on?

Tällä hetkellä Omalainalla on yli 30 yhteistyökumppania, joiden joukossa on digipankkeja, rahoituslaitoksia ja perinteisiä pankkeja.

Mitä lainoja Omalaina vertailee?

Omalaina vertailee vakuudettomia lainoja, jotka voivat olla pikavippejä, kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Minkä koron voi saada Omalaina -palvelusta?

Korko voi olla niinkin alhainen kuin 4,19% riippuen lainanhakijan taustoista.

Onko Omalaina hyvä palvelu?

Me voimme ehdottomasti suositella Omalainan maksutonta lainojen kilpailutuspalvelua ja uskomme, että niin monet muutkin asiakkaat.

Kulutusluottonetistä.fi