Otso Laina

Otso Laina logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.otsolaina.fi

Otso Laina perustiedot

Otso Laina tunnetaan uutena toimijana sekä lainojen välittäjänä lainamarkkinoilla. Palvelun pääpaikkana toimii Tanska. Otso Laina tekee tiivistä yhteistyötä jopa 50 eri pankin ja rahoituslaitoksien kanssa, ne sisältävät niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin toimijoita. Otso Lainan hakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa, josta palvelu välittää hakemuksesi eteenpäin kilpailtavaksi useammille eri pankeille ja rahoituslaitoksille.

Otso lainan lainat

Otso Laina tarjoaa vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroon saakka. Lainalle on mahdollista saada joustavaa takaisinmaksuaikaa 6 – 180 kuukautta. Palvelun omien sivujen kautta on mahdollista jättää yksi hakemus ja saada useampi lainatarjous, joista voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Jos haettavaa lainasumma on pieni on mahdollista saada se ilman liitteitä, on suositeltavaa kuitenkin isompaa lainasumma haettaessa varautua siihen, että viimeisimpiä palkkatodistuksia kysytään. Otso Lainan korot ovat kohtuulliset, sillä ne ovat alkaen vain 4,90 %.

Kuka voi hakea lainaa

Otso Laina palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä vakituinen osoite Suomessa.  Lainojen kriteerit voivat vaihdella lainantarjoajan mukaan. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus otsolaina.fi kotisivujen kautta. Valitse etusivulta itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Siirry eteenpäin ”Aloita Hakemus”- painikkeesta. 

2. Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot tarkasti ja lue ehdot ennen hyväksymistä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat heti lainapäätöksen. 

3. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana, viimeistään 1 – 2 arkipäivän kuluessa. 

Tarjoukset

Otso Laina palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Otso Laina yhteystiedot

Otso Laina 

Aaboulevarden 22, 4.floor DK-8000 Aarhus C , Denmark

[email protected]

Puh. Asiakaspalvelu vain sähköpostitse

www.otsolaina.fi

Otso Laina

Otso Laina : Lainaehdot

Määrä 500 - 60 000
Laina-aika 6 - 180 kuukautta
Nimelliskorko Alkaen 4,90 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 18 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Otso Laina : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.otsolaina.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Aaboulevarden 22, 4.floor DK-8000 Aarhus C , Denmark

Otso Laina kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Otso Laina palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi