Rahoitu.fi

Rahoitu.fi logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.rahoitu.fi

Rahoitu.fi perustiedot

Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Palvelu auttaa löytämään ja kilpailuttamaan juuri itselleen parhaimman mahdollisen lainan. Rahoitu.fi tunnetaan selkeänä ja helppokäyttöisena lainanvälityspalveluna. Rahoitu.fi palvelun takana toimii Oy Salus Group Ab, joka on toiminut alalla jo pidemmän aikaa. Rahoitu.fi yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä. Yhteistyökumppaneilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Palvelulla on oikeus käyttää avainlipputunnusta, joka myös kertoo luotettavuudesta. 

Rahoitu.fi lainat

 

Rahoitu.fi palvelun kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa heti 2000 – 60 000 euroa. Palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lainasi useammalla eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Sinulla on mahdollisuus saada lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, josta voit valita itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Voit jättää maksuttoman lainatarjouksen Rahoit.fi kotisivujen kautta 24/7. Lainalle on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. 

Kuka voi hakea lainaa

Rahoitu.fi palvelua voi käyttää vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla tulee olla luottotiedot kunnossa. Hakijan osoite tulee olla vakituisesti Suomessa ja hänen tulee saada säännöllisesti palkkaa-/ja/tai eläketuloa. Mikäli omaat nämä kriteerit voit täyttää nopean ja maksuttoman hakemuksen Rahoitu.fi sivujen kautta.

Näin haet lainaa 

 1. Siirry Rahoitu.fi-sivuilla olevaan lainalaskuriin, josta voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuaja. Laina-aikaa vaihtelemalla näet suoraan maksettavan kuukausittaisen maksuerän. On suositeltavaa valita maksukyvyn mukainen aika. 

2. Siirry viralliseen lainahakemukseen ja täytä siinä tarkasti pyydetyt tiedot. Täyttäminen vie vain muutaman minuutin. On suositeltavaa varautua liitteiden lähettämiseen kuten viimeisinpään palkkakuittiin tai muiden etuuksien todistamiseen. Kun olet lähettänyt hakemuksen, voit siirtyä OmaRahoitu-sivulle, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset. 

3. Tutustu tarkasti lainaehtoihin ja valitse itsellesi sopivin laina eri lainatarjous vaihtoehdoista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen niin rahat siirretään tilillesi jopa saman arkipäivän kuluessa. 

Tarjoukset

Rahoitu.fi palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Rahoitu.fi yhteystiedot

Rahoitu.fi / Oy Salus Group Ab

Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

info@rahoitu.fi

Puh. 03-41092000

www.rahoitu.fi

Avoinna Ma-Pe 09.00 – 16.00

Viikonloppuisin suljettu

 

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi : Lainaehdot

Määrä 2000 - 60 000
Laina-aika 1 - 15 vuotta
Nimelliskorko maksimissaan 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Rahoitu.fi : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.rahoitu.fi
Sähköposti info@rahoitu.fi
Osoite Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Rahoitu.fi kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Rahoit.fi palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0
0,0 rating
0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Kulutusluottonetistä.fi