Rahoitus24

Rahoitus24 logo
Arvostelu 5/5
5/5

Vanha asiakas?

Uusi asiakas?

Kotisivut: 

www.rahoitus24.fi

Rahoitus24 perustiedot

Rahoitus24 on suomalainen palvelu, joka auttaa sinua lainanhaussa. Palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta voit varmasti saada sopivan ja reilun lainatarjouksen. Rahoitus24 on Draivi Media Oy:n omistama ja hallinnoima palvelu verkossa. Kyseinen yhtiö on luotettava ja toiminut alalla jo pidemmän aikaa. Rahoitus24 sivujen kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia tämän hetken suosituimmista pankeista ja rahoituslaitoksilta. 

Rahoitus24 lainat

Rahoitus24 palvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa 500 – 70 000 euroa ilman erilisiä takauksia. Palvelun käyttö on maksutonta eikä lainahakemuksen täyttäminen itsessään sido vielä mihinkään. Palvelun avulla voit saada nopeasti selville kuinka paljon sinulla on mahdollista saada lainaa ja millaiset ehdot ne sisältävät. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu täysin verkossa turvallisesti suojatun yhdeyden kanssa Rahoitus24- sivujen kautta.

 

Kuka voi hakea lainaa

Rahoitus24 sivujen kautta on mahdollista hakea lainaa vähintään 20 vuotta täyttäneen henkilön, joka omaa nuhteettomat luottotiedot eikä ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan vuositulot tulee olla yli 7200 euroa. 

Näin haet lainaa 

 1. Siirry Rahoitus24 sivuille ja täytä etusivulla olevaan lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Näet alapuolelta heti alustavan arvion maksettavasta kuukausierästä. Lainan lopulliset ehdot ja korko selviää lopullisen lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. 

2. Sinut ohjataan virallisen lainahakemuksen tekemiseen, täytä siinä pyydetyt kohdat huolellisesti. Palvelu tarvitsee pyydetyt tiedot, jotta he voivat tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan. Saat alustavan vastauksen heti.

3. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat Rahoitus24 yhteistyökumppaneilta lainatarjoukset nopeasti. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Tarjoukset

Rahoitus24 palvelussa ei ole tällä hetkellä saatavilla olevia tarjouksia, mutta päivitämme tähän kuitenkin kaikki uusimmat.

Rahoitus24 yhteystiedot

Rahoitus24 / Draivi Media Oy

Alvar Aallon Katu 5B LT1, 00100 Helsinki

[email protected]

Puh. Asiakaspalvelu sähköpostitse

www.rahoitus24.fi

Avoinna ympäri vuorokauden

 

Rahoitus24

Rahoitus24 : Lainaehdot

Määrä 500 - 70 000
Laina-aika 1 - 15 vuotta
Nimelliskorko 4,5 - 20 %
Lainansaantitavat Pankkitili, omat sivut
Ikävaatimus 20 vuotta
Säännölliset tulot Vaaditaan
Hyväksyy luottohäiriöt Ei
Laina maksetaan tilille Välittömästi

Rahoitus24 : Yhteystiedot

Viralliset kotisivut www.rahoitus24.fi
Sähköposti [email protected]
Osoite Alvar Aallon Katu 5 B LT1, 00100 Helsinki

Rahoitus24 kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Rahoitus24  palvelun kanssa. Julkaisemme ne tähän sivulle anonyymisti.

0,0
0,0 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
Kulutusluottonetistä.fi