Suomilimiitti

Suomilimiitti logo
5/5

100 % suomalainen palvelu! 

10 – 2000 € lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 

Tietoa Suomilimiitti

Suomilimiitti tunnetaan yhtenä suosituimmista palveluista, joka tarjoaa asiakkailleen helpotusta arkeen tai muihin rahoitustarpeisiin. Palvelun kautta haettuihin lainoihin ei tarvitse erikseen vakuuksia tai takaajia. Suomilimiitin takana on J.W.-Yhtiöt Oy, joka on tarjonnut kuluttajille rahoitusta jo pidemmän aikaa. Uusille asiakkaille palvelu tarjoaa täysin korottoman ja kuluttoman ensilainan 10 – 2000 € jopa 60 vuorokauden maksuajalla. 

Suomilimiitti on lopettanut toimintansa 1.9.2019. Kokeile jotakin muuta palvelua.

Tärkeimmät perustiedot

  • Haettava lainasumma: 10 – 2000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1 – 49 kuukautta
  •  Maksetaan tilille: Heti
  • Palvelun ikäraja: 21 vuotta

Yleinen arvostelu

Käyttäjien arvosana:
5/5

Suomilimiitti on yksi parhaiten pärjänneistä palveluista lainamarkkinoilla. Palvelun käyttö on joustavaa ja se pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen hyviä kampanijoita. Suomilimiitti on hyvä ratkaisu äkilliseen rahoitustarpeeseen, lainapäätöksen tekeminen on nopeaa ja sen saa heti sekä laina maksetaan tilille välittömästi. 

Kuka voi hakea lainaa Suomilimiitti palvelusta?

Suomilimiitti tarjoaa rahoitusratkaisuja kaikille 21 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Palvelun käyttäjällä ei saa olla aikaisempia maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen onnistuu helposti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Lainan hakeminen

Suomilimiitin kautta lainan hakeminen onnistuu palvelun verkkosivuilla olevalla maksuttomalla hakemuksella tai tekstiviestillä. Hakemiseen ei tarvita kuin toimiva nettiyhteys. Pääset täyttämään hakemuksen painamalla ”Hae tästä”-painikkeesta, kun olet täyttänyt hakemuksen saat luottopäätöksen välittömästi. Jos lainahakemuksesi on hyväksytty, niin rahat maksetaan heti tilille klo 07.00 – 23.00 välisenä aikana.

Lainan takaisinmaksu ja ehdot

Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja sen voi maksaa joko erissä tai kerralla. Jos laina päätetään maksaa takaisin erissä niin on mahdollista saada jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Laina-aika on joustavasti 1-49 kuukautta oman tarpeen mukaa. Lainalle on mahdollista saada keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa tai jopa 60 vuorokautta!  

Miten lainaa nostetaan tilille?

Tilin avaamisen jälkeen rekistöröidytään palvelun käyttäjäksi. Kirjautumisen yhteydessä sinulle lähetetään PIN-koodi, sillä voi tehdä nostoja Suomilimiitti palvelun kautta helposti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa 0 euroa ja voit tehdä nostoja aina tarpeen vaatiessa. 

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8.00 – 20.00
La – Su: 10.00 – 18.00

Puh: 03 3399 3600
Sähköposti: [email protected]

Suomilimiitti logo

Jopa 2000 € ensilaina ilmaiseksi

Ⓒ Kulutusluottonetistä.fi 2019 – Hae kulutusluottoa netistä heti tilille Käytöehdot

Kulutusluottonetistä.fi