Vertaaensin

5
5/5

Lue arvostelut

Vertaaensin perusvaatimukset

Etkö täytä vaatimuksia? Etsi toinen luotonantaja

Esimerkki

Koska kyseessä on lainojen kilpailutus voi lainojen korko olla alimmillaan 4% ja korkeimmillaan 20%, nykyisen lainsäädännön mukaisesti.

VertaaEnsin.fi-palvelun tarkoituksena on vertailla sekä kilpailuttaa lainat useiden pankkien sekä rahoituslaitoksien kautta yhdellä hakemuksella. Tämä sivusto pitää sisällään kaikki tärkeimmät asiat koskien kyseistä palvelua sekä sen käyttämistä.

Nopea silmäys Vertaaensin lainapalveluun

Vertaaensin.fi on Suomen johtava rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka mahdollistaa nopean ja helpon tavan kuluttajien verrata ja valita erilaisia rahoitusratkaisuja. Vertaaensin.fi on osa CompareEuropeGroupia-konsernia. Kyseinen konserni äänestettiin 2017 KPMG:n and H2 Venturesin ”Fintech 100” -listalla yhdeksi maailman 50 parhaaksi fintech-yritykseksi. Kyseinen konserni on myös muualla maailmassa kuten esimerkiksi Tanskassa, Portugalissa ja Belgiassa. Heillä on vankka kokemus online-liiketoiminnasta sekä rahoitustuotteiden vertailusta.

Palvelun kautta lainojen vertaileminen sekä kilpailuttaminen on täysin maksutonta. Maksuttomuus perustuu siihen, että kun asiakas päättää kilpailuttaa lainansa palvelun kautta sekä hyväksyä jonkin saamistaan tarjouksista, niin VertaaEnsin.fi saa kyseiseltä pankilta tai rahoituslaitokselta uuden asiakkaan hankkimisesta pienen välityspalkkion.

Kun kilpailutuspalvelut saavat korvauksen lainanmyöntäjiltä, niin palvelun käyttämistä pystytään tarjoamaan maksuttomasti kuluttajille. VertaaEnsin.fi-palvelun käyttäminen ei myöskään sido mihinkään, vasta kun lainasopimus päätetään hyväksyä sekä allekirjoittaa niin asiakas sitoutuu lainan ottamiseen. Palvelun ansiosta kuluttaja voi rauhassa tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin sekä sen sisältämiin korkoihin ja ehtoihin.

Jos mikään saamista tarjouksista ei miellytä, ei niitä tarvitse erikseen hylätä. Palvelussa on mahdollista kilpailuttaa vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Haetulle lainasummalle voi valita takaisinmaksuajan puolen vuoden-15 vuoden väliltä.

Millaiset korot VertaaEnsin.fi-palvelun lainatarjouksissa on?

Normaalisti VertaaEnsin.fi-palvelun lainojen korot vaihtelevat 4,9-20 prosentin väliltä. Tarkkaan summaan vaikuttaa lainatuote sekä se miten hyväksi pankit ja rahoituslaitokset arvioivat sinun lainankantokykysi. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin sekä sinulla ei ole aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä, niin lainaa on mahdollista saada paremmilla ehdoilla.

 

Huom! Väliaikaisen korkokaton takia uusista lainoista ei voida periä yli 10 prosentin nimelliskorkoa. Kun korkokatto päättyy, niin pankki tai rahoitusyhtiö voi periä lainasopimuksessa mainittua alkuperäistä korkoa, jos se on yli 10 %. Väliaikainen korkokatto on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Lainapäätökseen sekä korkotasoon voi vaikuttaa usein seuraavat asiat:

  • Lainasumma sekä laina-aika
  • Työtilanne sekä tulot
  • Tulojen sekä menojen välinen suhde
  • Avoinna olevat muut velat tai lainanlyhennykset

Näiden edellä mainittujen seikkojen perusteella pankki tai rahoituslaitos voi arvioida minkälaisia lainatarjouksia sinulle voidaan tarjota.

Onko VertaaEnsin.fi-palvelu turvallinen?

Useimmat lainaa hakevat voivat miettiä turvallisuutta, sillä palveluihin tulee syöttää omat henkilötiedot. Palvelun taustalla toimii suomalainen yritys Vertaa Ensin Suomi Oy. Tarkemmat tiedot löydät Finderista tai palvelun kotisivuilta.

Yritys on osana eurooppalaista CompareEuropeGroupia, jolla on useita samanlaisia kilpailusivustoja Suomen lisäksi muissakin maissa. VertaaEnsin.fi aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2015.

Kokemuksien sekä tietojen perusteella VertaaEnsin.fi-palvelua voi käyttää turvallisesti.

Kuka voi käyttää VertaaEnsin.fi-palvelua?

Palvelun käyttäminen edellyttää seuraavia asioita:

  • Sinun tulee olla täysi-ikäinen
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä ei hyväksytä

Jollain palvelun kanssa yhteistyötä tekevillä pankeilla tai rahoituslaitoksilla voi olla edellä mainittua tiukemmat ehdot. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen näet helposti onko sinun mahdollista saada kilpailukykyistä lainaa.

VertaaEnsin.fi yhteystiedot

Voit tutustua tarkemmin kyseiseen palveluun heidän kotisivujen kautta. Asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla sekä puhelimitse.

Puhelin: 010 271 7291

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)vertaaensin.fi

Vaihtoehtoisesti voit olla palveluun yhteydessä myös verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Yrityksellä ei ole fyysistä toimipistettä.

Usein kysyttyä Vertaaensin

Hyväksyykö Vertaaensin maksuhäiriömerkinnät?

Valitettavasti Suomessa yksikään luotonantaja ei voi lainata rahaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Koska Vertaaensin maksaa haetut lainat?

Vertaaensin ei voi vaikuttaa lainojen maksuaiktauluihin, vaan valittu yhteistyökumppani maksaa lainat heti kun sopimus on tehty.

Kuinka monta yhteistyökumppania Vertaaensin -palvelulla on?

Tällä hetkellä Vertaaensin -palvelulla on yli 30 yhteistyökumppania, joiden joukossa on digipankkeja, rahoituslaitoksia ja perinteisiä pankkeja.

Onko Vertaaensin hyvä palvelu?

Me voimme ehdottomasti suositella Vertaaensin maksutonta lainojen kilpailutus palvelua ja uskomme, että niin monet muutkin asiakkaat.

Kulutusluottonetistä.fi